Чорно-б ле життя, Чи краще яскраве?

Селютин Дмитрий
Чорно-біле життя,
Чи краще яскраве?

Солодка брехня,
Чи правда сувора?

Крижана помста,
Чи тепле прощення?

Відсутність сенсу,
Чи  досягнення цілій?

Постійні скарги
Чи насолодження щастем?

Самотньому бути
Чи гурту душою?

Шлях особистий,
Кожен сам обирає

До тебе є
Головне запитання

Куди підеш ти?
Що тобою керує?

Бажаєш ти Жити,
Чи лише існувати?