Я згадую...

Александр Шевченко 62
Я часто згадую тебе,
В мріях до мене ти приходиш,
У снах моїх місце знаходиш,
Та невблаганна воля неба... 

Не бути разом нам з тобою,
Долю свою нам не змінити,
Не знаю, як без тебе жити,
Ти у душі завжди зі мною...

Зустрілись ми не випадково,
Кохати вік клятву давали,
Чому ж серця не поєднали,
Чом розлучилися раптово?

Зірки, мабуть що не зійшлись,
Душі не злилися, на жаль,
Лишиться на душі печаль,
Про щастя, що було колись...

16.12.20.

#ШевченкоАлександр1962