Украiно, схаменись! УКР

Шульга Михаил Григорьевич
ЩО З ТВОIМИ ДIТЬМИ СТАЛОСЬ?


Украiно, схаменись -
Що з твоiми дiтьми сталось?
Памятаеш, як колись
До царя зверталась?

----------

Богдане, проснись!

 19червня 2015р.