Азман декъалйеш

Аза Атагинская
Азман декъалйеш

Даггара декъалйо хьо йинчу денца,
Дала цкъа ма зуьйла къизачу вонца,
Дахарехь ца херлуш ийманах уьйра,
Ехийла, яхарах хилла хьайн туьйра!

Массо ву самукъне хьо декъал ярца,
Х1ора а воккха воь, хьо екхна гарца,
Азман, хьо ехийла тхуна а хаза,
Дахарехь ирсо хьан  доккхийла заза.

Ларамца Асхьаб Джансуев
2020г/декабрь