Зоря

Александр Шевченко 62
ЗОРЯ.

Ніч змінить день, зійде зоря,
Осяє в небо нам дорогу,
Ми ж зробим крок до вівтаря,
Станем ще ближчими до Бога...

Той шлях нікого не мине,
Невідворотний плину час,
Життя мить швидко промайне,
Не буде вже у світі нас...

На зорі ті не надивитись,
На сонце, що чарує зранку,
Так важко з долею змиритись,
Милуймось ж тим, мов наостанку...

03-09-17.
19-12-20.

#ШевченкоАлександр1962