Радiсть Рiздва

Ольга Назарова 4
Без Різдва, без життя і без мук на Голгофі,
Без пролитої Крові Ісуса Христа,
Воскресіння Його, Вознесіння, любові
Ти б, людино, була б безнадійно пуста,

Безпорадна, беззахисна, розбита, нікчемна,
Оповита злобою, ненависна, безжальна,
У майбутнім своїм безнадійна, невпевнена
І огидно-нахабно-безсоромно брутальна.

Якби Спас не послав Утішителя Духа Святого
Нам на Землю, Який нас провадить до Божої правди
Й посилає бажання примиритися з Богом,
Мати єдність з Ісусом, з Отцем вічно, завжди!

Ми б загинули всі і майбутнє у пеклі,
У стражданнях і муках було б кожну мить-
Без Христа і без Духа Святого всі мертві;
Тільки Кров"ю Ісуса гріхи можна змить.

Тож пошвидше, мій друже, примирися із Богом,
У гріхах всіх покайся і у серце Ісуса прийми.
Він навчать тебе буде через Слово і Духа Святого
Й допоможе із радістю в Вічність прийти!