Уй ылга Году быка

Василий Бэлэк
Сен – бообый, ол – баабый.
Скоро Новый год!
Ја;ыр калды чагаан ай,
Корова водит хоровод.

Мен с;;недим байрамга.
Дед-Мороз ло Снегурочка…
Алкыш айттым уй јылга.
Слава болзын букага!

Уй јылында м;;р;шп;к,
Бука чылап с;з;шпек.
Да здравствует бык,
С него и - подарок!