Життя

Вика Кидик
Кожен день і ще одна поразка,
Втомилася уже від цього, але зовсім не здаюсь,
Доб'юся вершин і сама собі я докажу,
Що все реально і я не та, що все залишу і піду.

Нехай усі говорять, а я піду наперекір,
Нікому піддаватися не буду,
І все залишу, як писав колись Шекспір,
Бути чи не бути, ось в чому питання,
Бо все залежить лиш від мене, а не від тих, що лиш осуджують усіх.