Как Украина от тирана избавилась

Шишикин Александр
Прогнали Яника «тирана» до Ростова,
Бо він в Європу не давав вступать.
Гнобив собака віру, армію та мову,
Та раз туди його в тирана трясця мать!

Давив нарід і гріб за комуналку,
А долар був по курсу «до небес».
Казав Іван сусід, і родичка по куму Галка,
Що газ тоді був вражий в ГТС.

Ліси з Азіровим в Євріпу прідавали,
Без віз держали с@ка вільний люд.
На «каву віденьську» нас в оперу позвали,
- Ya - ya kozache klining unitazen gud!

Прийтять «Земельний ринок» не хотіли,
Земелька рідна то такі товар.
Продати можна душу і давно вже тіло,
Гешефту Слава! Хай живе навар!

Метро було тоді по-моєму дві гривні,
А хліб колись пять гривень цілих був!
 - Ганьба! - Кричав баран, копитом чухав бивні,
Він не збагне того що не збагнув.

Це вже мабуть прийшла до нас Європа,
Настали кружевних трусів часи!!!
В трусах тих величезна чорна Ж@@@,
Хотів сказать я Гідність, Боже упаси!


https://t.me/politikstih