That

Валерий Грек
life meaning less sour
straw have been handled for an hour I
carved my pieces of eight
Bringing everything to one sight
My soul disgusted for enough rumors
I have been praying at stroke
taken
to never right
purpose
could ever be wrong
thy will have come across
night