Батькiвський заповiт

Максим Сырко 2
Прощавайте, любі діти!!!
Час прийшов до скону.
На труну вкладайте квіти,
Калину червону.

Не робіть в житті неправди,
Легше буде жити.
Ограніть в душі смарагди
На довгії літи.

Пам'ятайте синє небо,
Наше жовте поле.
Сонце світить, що крайнеба
І в гаю тополі.

Пам'ятайте Україну!!!
Рідну вашу мати.
Рідні гори, полонину,
Дніпро та Карпати.