Рiздво прийшло!

Людмила Дзвонок
Різдво прийшло. Сиджу у ніг Творця,
І думаю про те, давно здійснене,
І серце, і душа Ним окрилене…
То як не славити нам Господа-Отця?

Натхнення є, сьогодні знов пишу,
До кожної душі віршем взиваю,
Доручення від Господа я маю,
Його ніколи вже не полишу!

Я радо Звісткою із вами поділюсь:
- Христос родився! - Ймення це велике,
Зовіть до себе, в серце Він проникне,
Скажіть Йому « Тобі всім віддаюсь!»

З Ним радість прийде - свобода від гріхів,
Бо ж грішні ми із самого початку…
На вас поставить Він Свою печатку,
І з вами буде в добрі дні, лихі!

Пройдемо з Богом хащі всі і гори,
Окрилює нас, сили всім дає,
Давно віддав життя за нас Своє…
Життя із Богом чисте і прозоре!
                25.12.2020.