Дощ це Божий дар

Александр Захаренко 3
Срізь зима гуляє біла,
А у нас мов збожевіла,
Дощ та вітер розгулялись,
З ожеледицею грались

І без цього всі в хатах,
Не літає навіть птах,
Не замерзнеш,так змокрієш,
Бути як не розумієш

Тож втішаємось тихенько,
Бо було таке вже,ненько,
Як завжди,під Новий рік-
Водяний з небес потік

Мабуть всі ми нагрішили,
Богу не молились...
Ось чому на рік Новий,
Всі дошем умились

Злими бути не резон,
На природу-неьку,
Навесні нам заспівають,
Пісню,соловейки

А метелиця загляне,
В лютому,так буде,
Не просіть заметів снігу,
Заспокойтесь,люди

Дощ це також божий дар,
Землю він купає,
Та гріхи що коїм ми,
Без слідів змиває

Змив би краще він корону,
Що на нас наділи,
Мов дарунку від Творця,
Ми тоді б раділи

Цінували би Життя,
Берегли природу,
Тож не треба зле казати,
На небесну воду

Хай течуть її потоки,
В річку,чи то море,
Та з собою забирають,
Нежиті та горе

Сніг також стає водою,
Істина ця з бородою,
Будемо тепла чекати-
Новий рік постукав в хату

 скоро 2021 рік