Роберт Геррик. N-171 Нищие

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-171) Нищие

Иаков нищий ждал у Божьих врат;
Там всякий ждёт (хотя не столь богат).


Robert Herrick
171. Beggars
    
Jacob Gods Beggar was; and so we wait
(Though ne're so rich) all beggars at His Gate.