пер. Елизарова Сатанинская 18 плюс

Алексей Иродиадов Гаулиш
никакой пропаганды никаких культов и течений никому!

Никакого неуважения чувств верующих!

Но!
Жесткий юмор над  сектами!
Но никакой ненависти ни к  каким сектам или течениям при этом!

Особо примечу тут имеются ввиду малолетние олухи, портящие кладбища, гадящие и пачкающие в подъездах, а также бабушки, которые считают, что за этими малолетними преступниками и гопниками стоят некие "культы". Никаких критических замечаний в адрес авраамических религий нет и не было ни в исходном тесте Елизарова , как их не было и нет в моем-значительно смягченном переводе.. В Авраамических религиях фигура Сатаны-это падший ангел или джинн-в Исламе, и верущие в Бога этих религий безусловно признают, но не "верят" в смысле "поклоняются" оному падшему ангелу или джинну.

Сатаниська пiснь

пер. Елизарова "Сатанинская"

Сатаністка-мандрівниця з ім'ям Ксенія
Ходила по проклятих місцях,
Чорні свічки палила, курила рослини,
Вшановувала козлячі черепа.
"Heil Satan" читала, тішила бісів -
У некромантіі була гарна вона.
Вистояла три чорни меси,
Відвідала до цього ще 4 шабаша...

Або Сатана не допоміг!
Кажуть його просто немає!
У нього вірять лише малі діти
Та старі відьми,
Що сидять біля під'їздів
І шепочуться слідом.
Ті, що бурчать,
І вирячуються слідом.
Ті, що сидять
І вирячуються слідом.

Після меси на капище місцевих вона запитала,
Як би залишилися уколи совісті в грудях:
- Якщо магістр вклоняється чорним силам,
Чому саме приїхав на білому "ауді"?
Сріблом розшита дорога сутана
І діамантами прикрашений пентакль.
Хіба так допоможе Сатана нам
Якщо немає віри в зло, або тільки спектакль?

І Сатана не допоміг!
Його немає, Сатани!
Йому щиро служать лише діти
Так дорослі мерзоти,
Що віщають з екранів
За благо країни.
Ті, що бурчать,
Про благо країни.
Ті, що сидять
На блазi країни.

Повертатися хотіла додому васявася,
П'яний магістр п'явкою до неї пристав, став
Казати : - На звальний гріх залишайся
Може Зробимо Антихриста.
Старий Ла Вей поклонявся лише ідолу.
Кроулі вірив, що буде в пеклі.
А Сатану просто взяв і вигадав
Ктулху, який сидить в ставку.

І Сатана не допоміг,
Його придумано адже!
Його вигадав Ктулху,
Той, який сидить в ставку,
А країна на підйомі,
І не фіг бурчати!
Якщо не подобається
Не фіг бурчати!
Якщо не подобається
Не фіг бурчати!