Без обмежень

Олександр Мачула
Життя летить і «Пошук!» – твій девіз.
Мелькають дні, події, кілометри…
А ти сама його волочеш віз,
мажу буття свого у стилі ретро…

Сумбур думок: колажі, вітражі,
рожеві хмари, гойдалка до неба…
Кохання потайки, картинно, на межі,
але чи є ота межа у тебе?!.

Стереотипу спекатись? Табу!
Його уже позбутись неможливо
і ти міняєш «Лексус» на гарбу,
та парасольці все ж пасує злива.

Емоцій злива, вражень, почуттів,
новий, незвичний, креативний стержень –
щоб вистачало образів і слів,
і музики без будь-яких обмежень!

27.12.2020