Сумую

Татьяна Польчук
Я обійму тебе лиш сердцем
Бо руки "зламані" мої,
Життя таке вже не солодке,трохи з перцем,
Без тебе - відчувається мені,
Але тебе любитиму до скону,
Хоч і чужа вже стала я ,
Але в душі так повно стону,
Любові ,ніжності тепла.
Я дякую тобі за всі моменти,
За допомогу,почуття,
За рай ,який подарував,
лиш дякуючи Богу,
Бо Він послав Тебе в моє життя!
Можливо байдуже Тобі,вже не боюся,
Чи осуд маєш ,чи призріння,
Я всеодно за Тебе помолюся,
І побажаю Божого Благословіння!