курдастар

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Армысын зейнеткерлер курдастарым.
Бул кунде оздеринди коп ансадым.
Мектепті бітіргенде 42 едік кой,
Азайып бара жатыр катарларым.

Иманы жолдас болсын откендердін,
Омірден тым ерте-ак кеткендердін.
Баріне узак омір мен тілеймін,
Зейнетке аман есен жеткендердін.

Бул кунде  жеттік баріміз зейнет жаска.
Уакыт бар енді бізде кыдыруга.
Баланды оскенше, немеренди олгенша багасын деп,
Бекерге айтпаган гой анау баста.

Жана жыл кутты болсын ау ажелер.
Аякты байлады ма немерелер.
Сен болмасан уйдегі немереге,
Барган жерден кампитті кім акелер.