***

Андрей Саницкий
Пташиними вітрами
Не зрозуміли ким ми стали
Пташиними вітрами
Наш шлях наповнений любов'ю

Мій ранок розпочався рано
Почула голос твій, коханий
Через хвилину, пили каву
Ще хвилина, ми у справах

Пташиними вітрами
Здійснилась мрія, я чекала
Пташиними вітрами
Зустріли разом наш світанок