Я повторю слова

Людмила Дзвонок
Тридцяте грудня… Що було, відходить…
Набратись мудрості давав Господь весь рік!
Вже через день рік новий до нас входить,
Внесемо що у нього: праведність чи гріх?

Побачте всі себе у зорі Бога –
Лише Його очима підсумок зробіть:
Весь рік була якою в вас дорога?
Дали любити серцю, а чи заржавіть?

Гудить народ, як ніби отой вулик:
«Забудемо цей рік, нас щастя в новім жде...»
Я повторю слова, які вже чули:
«Що сіємо, рідненькі, те й в дім до нас прийде!»
                30.12.2020.