Пашiють щоки неба

Марина Степанская
Пашіють щоки неба вечорово,
Рум'янці осені спалахують на листі,
Самотність невтолима цвіркунова
І незбагненні письмена зористі -

Предвічного прості та мудрі знаки,
Творця блискучі музика й полотна.
Величчя світу й таїна! Подяку
Співа все суще вголос і німотно.