Я тебе так нiжно обiймаю...

Анатолий Анненко
Я тебе так ніжно обіймаю,
мов троянду в райському саду.
Я тебе люблю, (у снах - кохаю);
все до тебе подумки іду.

В цій добі, коли ти так далеко,
музо моя, душенько свята, -
хай тобі раптово стане легко,
хай до тебе радість завіта.

Я про тебе мрію щохвилинно.
Дні без тебе - сіре   dеja vu.
Світло і тепло - це ти, дівчИно!
Та чи ще зустріну-доживу..?