Вiтаю, любий

Алла Дядык-Кузнецова
Я візьму у долоні приємний на дотик дарунок —
Твій сюрприз, як завжди, надзвичайно мене здивував.
До зірок відішлю вдячний свій і палкий поцілунок,
Щоб на небі нічному тебе він скоріш відшукав.

З Новоріччям вітаю тебе! Хай здійсняться всі плани,
Рік Новий принесе цілу купу віршів та пісень.
Хай щасливим безмежно він буде для нас, мій коханий,
І тепло у серцях збереже наших понад усе.

І натхнення світитиме двом, як чарівний ліхтарик —
Наші душі сплелись у пухнастий клубок майбуття,
Звяжем з нитки міцної, мій любий, новенький "кобзарик"
І зіш'ємо в єдино два наші самотні життя.


Натхнення тут: Сергій Сонник https://www.stihi.in.ua/avtor.php?author=52125&poem=362346