Лiнi Костенко

Анна Подгорная
Велика Лiно! Дякую тобi
За щiрiсть та й вiдвертiсть рiднiй мови!
За вiршi, що пливуть немов човни
Iз Украiни -обрiю казкового!
За срiблiсть слiв, за рими дивний такт,
За роздуми, за вiру невразливу!
За те, що знову вiршi сильнi так
Зi мною розмовляють з Украiни...
Твоя Маруся приголомшила мене!
Я плакала, коли ii читала...
Любов та й розпач, що колись мине,
Ти розчерком яскраво описала.
Вхиляюсь я тобi за твiй талант
Та й дякую за слово й розумiння
Життя. Бо жити важко так
Якщо немаэ вiршiв та прозрiння.
02.01.2021р.
(С) Анна Подгорная

#ЛiнаКостенко