Струм до онiмiння

Марина Степанская
У пучках і пипках
Струм до оніміння.
Я - збуджена скрипка,
Вогонь і моління.

Між вигинів часу
І тіла западин -
Цей твір на два гласи
До пестощів й саден.

Судини як струни,
Наскрізне бриніння.
Стан. Ноти. І руни.
Струм до оніміння.

О, мій Паганіні!
О, мій віртуозе!
Мелодика ліній,
Ритм апофеозу.