Пik

Николай Супличенко
Для тебе виняньчив кохання
Біліше снігу, ангела крил.
Чекай мою появу зрання,
Чекай, прошу, з останніх сил.

Я поспішаю, майже поруч,
Вельми ріка бажань стрімка.
Пліч о пліч ми підемо в гору
На пік солодкого гріха…