Черный поезд укр

Валерий Квачев
ЧОРНИЙ ПОЇЗД

"Вай, вай ты, черный поезд!
Забрал мою милую..."
........
Шипів нам "Сіріус" мажорно.
Захмарний в школі був балдьож.
Саджав одну у "ПОЇЗД ЧОРНИЙ"
Не хтось там ще, а Янош Коош!))

І пацани злітали в хмари
від того Яноша Кооша.
І майже кожен був без пари -
ще не пошили їм... кльоша...

І ще один був - Дан Спатару.
Нас строїв на ліричний лад.
І навіть з нас один гітару...
розбив комусь там об "фасад"...

Наш "потяг" ставили на рейки
і Мануель, і Рафаель.
Дівчата ж нас навчили - шейку.
І п'ятки - діставати стель...

У школі зал був замість клуба.
Був - "актовий", та хто не зна...
Туди ходили - й я,  і Куба,
й дівчата... й в кожного - одна...

Признатись в тім було - не ловко.
Бо як хто взнає, ще приб'є...
І танцювали я і Вовка
для тої..., ніби в когось - є ...

Нам навіть не хватало залу!
Бо шейк той був - не під баян.
А ті дівчата і не знали:
хто з них - його, а хто - моя...

Скрипів паркет, гула долівка!
А ще канікули були...
"Прилуки-Бахмач"... в Бакаївку
удвох поїхали орли.

А там ВІА ламав "горбушку"-
горланив пісню уночі.
"Горбушка" та була про дружбу.
І ми лежали на печі...

Сказав він: - Є одна... шикарна...
і потім ще назвав ім'я...
І так мені зробилось - гарно!
Шикарна... Боже! - не моя!)))

А потім всіх їх до одної,
а хочеш - ще на десять множ,
хтось посадив у "ЧОРНИЙ ПОЇЗД".
Можливо навіть Янош Коош.

Тільки про все те - хто те знає?
Там завжди - "в путь", де шпали є.
Нас "ЧОРНИЙ ПОЇЗД" забирає
й відвозить...
           кожного - в своє... ;

ВК ХерСон грудень 2020