Роберт Геррик. H-607 Алчный навек невольник

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-607) Алчный – навек невольник

Живите малым, что даёт судьба –
Навек рабами делает алчба.


Robert Herrick
607. The Covetous still Captives
 
Let's live with that smal pittance that we have;
Who covets more, is evermore a slave.