Перехрестя доль

Марина Степанская
Так було вже безліч раз не з нами,
Й після нас ще буде вперше й знов.
Мить, де він, вона, і яв зі снами
На розхресті первісних основ.

"Так" чи "ні"? Удвох? На самотині?
Цнота наготи, безгрішний гріх,
Таємниці смак по половині,
Повня й повінь в тілі. Видих-вдих.

Веремія світу - поза нами,
Простір й час - коловерть в точці "ми".
Таїна первісна, яв зі снами,
Перехрестя доль серед зими.