У стаэнцi народився

Клавдия Дмитрив
У стаєнці народився,
Пеленами там сповився.
Мати Божа колихала,
Колисковії співала на Різдво. ( Двічі 2 ост. рядки )

Мати Божа колихала,
На синочка поглядала.
Зірка ясна засвітила,
Всім нам радість сповістила на Різдво. ( Двічі 2 ост. рядки )

Зірка ясна засвітила,
Діва сина породила.
Поряд Йосиф приклякає
І Марії помагає на Різдво. ( Двічі 2 ост. рядки )

Поряд Йосиф приклякає,
Янгол вже на лірі грає,
Бо Син Божий народився,
На світ білий подивився на Різдво. ( Двічі 2 ост. рядки )

Бо Син Божий народився,
Тому Ірод засмутився.
Тріє царі завітали,
Рожденного привітали на Різдво. ( Двічі 2 ост. рядки )

Пастушки й білі ягнятка
Клячуть біля немовлятка.
Радість світу всім голосять,
Щедрі дари всі приносять на Різдво. ( Двічі 2 ост. рядки )

Честь і шану й ми віддаймо,
Сина Діви прославляймо.
Колядуймо усі нині,
Бо Ісус малий в яскині на Різдво. ( Двічі 2 ост. рядки )

06.01.2020 р.