словом легким...

Людмила Аристархова
білу симфонію снігу,
білу мелодію миті
доля дала нам на втіху,
словом легким оповиту…

біла завія натхненно
білі збиває перини,
кожен там рух потаємний,
вартий чарівній терцині…

може то Данте вказівка,
долю вписати в скрижалі,
щоб не забулась мандрівка
в ті білосніжнії далі…

06.01.2021