Колядка 2 из народа

Маргарита Шелешко
 От Татьяны Лавриненко.

Коляд, коляд, коляда
Вірус хай уже мина.
Щоб жили ми всі без бід
І забули про ковід.
Щоб відкрили всі кордони
Зникли всі вже заборони
Щоб ми маски познімали
Всіх навколо обіймали.
Щоб до всіх вернувся смак
Щоб відчути в куті мак.
Щоб із нюхом все гаразд
Було в кожного із нас.
Щоб в селі, а також в місті
Всі в маршрутку могли сісти.
Щоб водій стоячих брав
І не кашляв, і не чхав.
Я колядку цю нову
Звіршував вам на ходу.
Ви ж мені гостинчик дайте
І за стіл уже саджайте.
Будем ми усі радіти,
Хай сміються поряд діти.
7.01.21. Полтава
 
Колядка №3 в рецензии Валерия Анатольевича.