Зоряно

Николай Супличенко
Ніч. Яблунево. Зоряно.
Тишу-вино п*їмо.
Щоб вже ніколи порізно.
Місяць – круте кермо.
Уст німота казкова,
Руки – самі по собі…
Стелимо кольорову
Стежку своїй судьбі.
Тут на скрижалях космосу
Вписані ми в реєстр.
Вертить фортуна колесо,
Заздрить нам дока-Крез.
Ранок. Вишнево. Вітряно
Над борозною ран.
Щастя краплин відміряне
І… закривають кран