Ох, щаслива ж я бабуся!

Ален Мак


Ох, щаслива ж я бабуся двох чудових янголяток,
Двох пухнастих «кошеняток», неймовірних «зоренят».

Радість в серці я плекаю, слів ласкавих вдосталь маю,
Їх повторюю постійно  до рідненьких онучат.

Мов занурилась в минуле, що давно уже минуло,
І душа помолоділа, пригортаючи діток…

Як колись я сина й доньку, в ніч схиливши голівоньку,
Колихала та й співала, колискових пісеньок.

А тепер зовуть «бабуся», ніжно й тепло пригорнуся,
До маленького дівчатка, що за шию обійма,

Ще мовчить мій «козаченько», він бо хлопчик ще маленький,
Та за ніжні обіймашки теж руками обома.

Запросила на гостину онучат і всю родину,
Стіл накрила і ялинку вбрала в іграшки й вогні,

Запалила мов жарину свічку, і молюсь щоднини.
Дай здоров`я, любий Отче, всій родині і мені!!!

03 січня 2021 року