Беражыце сябе!

Анна Атрощенко
 Будзем спадзявацца, што новы, 2021-ы год, будзе больш радасным і шчаслівым! І ўсе нашыя родныя, землякі, сваякі, калегі, сябры і сяброўкі будуць жывымі, здаровымі, неба будзе мірным і сонечным... Дай, Божа, каб і так заўсёды было...