Прости...

Ольга Назарова 4
Прости за гріховну цікавість,
Господь, у чужому житті,
За те, що давала поради
Як треба чинити, тоді,

Коли не питали у мене.
А Слово ж навчає не так...
Очисть, освяти моє серце,
І душу, й думки, і уста.

Уста щоб свої відкривала
Коли замовчить співрозмовник,
Щоб мудро у всім поступала
Мені поможи, мій Наставник.

Ще треба багато навчатись,
А час все летить швидкоплинний.
У всьому Тобі підкорятись
Я хочу, мій Бог Триєдиний.