Я знов хвилююся за тебе

Наталия Бучковская
Я знов  хвилююся за тебе
Хоч ти далеко. Ти не поряд.
Між нами роки, мов лелеки.
І кілометри щастя й горя.
Яскраві спогади дитячі,
терпкий юнацький поцілунок.
І в серце, що було незрячим,
Солодкий всмоктується трунок.
Рівняння й безліч невідомих
Життя ще підкида зненацька.
Давно знайомі- й незнайомі?
Хоч шлях один на всіх Чумацький.
Куйовдить вітерець волосся
Та іскра не згасає в грудях.
Між нами стільки "не збулося"
І скільки того - "вже не буде".
Лиш зоряне безмежне небо-
Воно твоє й моє- єдине...
Я знов хвилююся за тебе.
Усе мина.Час швидко плине.