Мамина веселка

Юлия Билоус
Веселки ніжні кольори
В віконце мами зазирали.
Вона по ниточці мерщій
клубки яскраві з них змотала.

Нав'яже нам тепер шарфів
і рукавичок теж яскравих.
Вони в короткі зимні дні
зігріють нас теплом ласкавим.