Присвячено батьк вщин

Ина Мойс
Промовляти ці слова тепер важкіше
Ти тут, я там,
передаю тобі привіт
Вони немов застрягли десь між ребрами, тепер у тиші
вони так гучно задзвенять після безмовних
довгих літ.

Тепер інакше побудовані наші розмови
А може, їх і зовсім вже нема
Ти знаєш, мої думки все одно з тобою
Про тебе я сумую, хоч життя не за.