Це найщирiше iз моiх зiзнань

Боровик Анастасия
В твоiх очах колишеться кохання,
Зворушливо трiпоче голос мiй.
Це найщиpiше iз моiх зiзнань є__
"Ти є одна iз нездiйсненних мрiй".

В твоiх очах втонути не боюся,
Ти вогником живеш в моiй душi.
До тебе я всiм серцем пригорнуся.
Дрiмають почуття чомусь твоi?

Я обiйму ,а Ти тремтиш вiд цього,
Вiд ласки рук зiрвется подих твiй.
Я розчинюсь в тобi...Спитавши в Бога:
Чи можу я сказать"Ти лиш мiй?"

Мовчать усi__ i Зорi, i Свiтанки.
Нiхто не знає вiдповiдь чомусь.
Чи будуть в мене з ним лиш нашi ранки?
Можливо я почую "Я люблю".

Гойдає вiтер всi моi питання,
сердечко солов'єм вiд слiв твоiх.

Це найщиpiше iз моiх зiзнань є__
"Ти є одна iз нездiйсненних мрiй"!

19/12/20