Сон

Тамара Базилевская
Була весна, і пахло медом.
Співали лунко солов'ї,
блакиттю розливалось небо,
смарагдом –  трави степові.

Сади вишневі квітували,
гуділи бджоли і джмелі,
зозулі роки рахували,
й пісні  співали косарі.

Ходили берегом лелеки,
і риба хлюпала в воді…
Дитинство… радісне й далеке,
Ти знов наснилося  мені…