ЧЬЁ ВСЁ ЭТО?

Зозуля Юрий Павлович
чьи "на с рать" пароль и роль??

алко-алко-алко-голь!
многомиллионна ж, моль!!
столь всех цифр вложились в ноль!!!

А вот, зацените, крымчанка Лариса Волошина со своей страницы в фейсбуке:
"Послухала нову пісню "Касти" "Роки неправди" ("Годы неправды"). Сама б ніколи навіть не поглянула в бік російських співунів, але друг попросив поділитися, що думаю. Тож ділюся, але публічно. Адже й "Каста" концерти в окупованому Криму 2015 року давала публічно. Якщо їм нема чого соромитися, то чому я маю стримувати свою хранцузьку?
Так от. Слова нібито правильні. Російська сучасна буденність, як вона є. "Все мы дышали ветром перемен, а теперь мешает полиэтилен". Для середньостатистичного русо-інтелектуала зайде. Натяк на нібито вільне минуле. Хоч українці можуть багато в чому заперечити. Адже з кожного олігархічного, бандитського, політичного й інформаційного "г", що спіткало Україну, завжди стирчали російські вуха у штатському. Але то таке.
Найбільше мене вкурвило, коли співуха ізрік: "Пока мы молчим, мы принадлежим им, / Мы все в тюрьме – разница в режиме". Як вам? 2015-го у Криму все було OK, а тепер вони відчувають себе в тюрмі! Ти ба! Якщо ви всі у в'язниці, то не в ролі бранців. Не лестіть собі. Не тисніть на жалість. Ви в цій тюрмі на посаді вертухаїв. Всі ви, хто дозволив статися крадіжці Криму.

Адже насправді поневоленими є ті, кого ваша буцімто осучаснена імперія окупувала, пограбувала та знищила заради забаганок кремлівського різника. А ви в цей час підспівували, підмахували або мовчки розмірковували щодо неважливості "побіжних" жертв у Грузії, Молдові й на Донбасі під час кровопролиття. І ті неправосудні вироки, поламані долі, суддівське свавілля, про яке ви співаєте – це теж Крим.
Саме після того, як ваша країна наважилася на зухвале захоплення українського півострова, законодавство РФ стало перетворюватися на окупантський батіг. Ось про що ви мовчали, мовчите й мовчатимете, тож так і залишитесь у рабстві.
Ви не хочете визнати своєї ролі в тому, що ваша країна зробила з нами. Вам байдуже до тих, кого ваша хунта й ви всі – від генсеків до співунів – примусили силою зброї жити за цими "законами" в окупованому Криму.

Ви раби не тому, що над вами є господар, якого ви раптом відчули. А тому, що так і не змогли відмовитися від спокуси, яку запропонував вам Кремль – мати своїх кримськотатарських, українських, грузинських, молдовських, білоруських і російських рабів."

Приложусь вновь, — кому "на коня", а кому "на посошок": свіжа їжа, СВІЖАчок-ЇЖАчок; смачного???

эй, "кто был ничем": вот и стало твоё ничтожество вашим всем!
кто "мы рождены, чтоб" — этим в лоб: не робей; пей и рабей!!
й ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня... — ПРО ЩО І МОВА!!!