Народ

Николай Трянов
Ні толерантності , ні брехні
Ні депутатам що застигли в багні
Ні лютим псам - охорона мандатів
Ні небесам що невидно из за гратів

Допоможемо братам знімати намордники
Допоможемо сестрам не втрачати тепло
У нас закон - Мы своїх не кидаем!
Наш закон - Нам не все одно!

Налаштуємо будильники відкриємо очі
Візмемо до рук  лом , сокиру  чи плуг
Заберемо все що забрали ці двоїшники
Толерантнісьть залишим для сук

Тільки відчують владу народа
Почнуть біжаты щури  за кордон
Залишать баранам свої накази
Щоб охороняли їхній садом

Ми не боїмося влады пузатої
Ми люди відкриті нам нічого ховати
Ми будемо битись об клітку до смерти
Ми э народ ми дуже вперті!