Радуйся!

Вестгар Гусак
Радуйся каждому новому дню
Радуйся ворону и соловью.
Радуйся в бедности, как и в достатке,
Радости вечной, безсмертной и сладкой.

Радуйся звёздам, космической бездне,
Радуйся Радуге, ветру, как песне.
Радуйся милости сверху от Бога,
Радуйся малому. Нужно ли много?

Свету восхода, потемкам заката,
Радуйся снегу, дождю, листопаду .
Радуйся всяческой жизни на свете,
и возрождению ей же по смерти...

Радуйся с верой, надеждой, любовью.
Крепости, здравию и нездоровью.
Радуйся солнцу, туману и тьме.
Радуйся всем и всему на Земле.

Радуйся правде святой и добру.
Только не радуйся всякому злу!

(14.01.2021г.)