Келих червоного вина

Людмила Татур
              ( присв'ячується М.М.М)

Келих червоного вина.
З тобою поряд -
очі в очі.
Накрила  хвилею нас тишина...
Той вечір
вічність нам пророчив.

Келих червоного вина...
З тобою ми
на щастя пили.
Мене в далекий спомин порина,
Як палко
один одного любили.

Келих червоного вина.
Гірчить, терпчить
і спокушає.
Тебе сьогодні поряд вже нема,
Лиш білий місяць
в вікна зазирає.

Келих червоного вина.
Тремтить в руці
рубіном сяє.
Я зараз осушу його до дна,
Хай грішні мої
думи очищає.

Келих червоного вина.