Деньги

Вика Кидик
Невже так гроші змінюють увесь наш світ?
Де брат готовий піти на все заради папірців,
Послухатись когось, хто залежний від цього,
Проміняти усе і залишитись братом-ворогом.

Ні, це не казка, це гроші міняють,
Не кажу про всіх, але декого знаю,
Не вірте в слова і не ведіться на просьбу,
Розтопчуть вас на підлозі і залишать без нічОго.

Кохайте свою половинку і не вірте дурницям,
Ніхто як не ви, знаєте яка в житті ця людина,
Нехай будуть проти усі, на це ж є право,
Але не сліпніть від грошей, забувши про етикет і добрі манери.