Конi, як вiтер!

Ольга Красношлык
Відлетіли птахи в далекі краї,
Відпочиває земля, жовтим листям накрита,
Чека приходу сніжної зими,
Згадуючи жарке, веселе літо.
Коні, як вітер летять вперед зими,
І Сніжна королева у санях,
Чарівним жезлом до чого доторкнеться,
Все в зимову казку обернеться.
Пухнастим снігом вкриваються поля,
Прозорим льодом річки замерехтять,
Блакитним інієм накриється гілля,
І до весни, в дрімоті спочиватиме земля.