Мяргь э Моодяр

Алексей Иродиадов Гаулиш
посвящается неожиданной кончине близкого человека 18+-тяжелое содержание. Никакoй рекламы или пропаганды отчаяния, ПАВ или алкоголя, курения.

присвячується несподіванiй смертi близької людини 18 + тому важкий зміст. Нікакoй реклами або пропаганди відчаю, ПАР або алкоголю, паління.


"У житті є тортури, які, як проказа, повільно гризуть і роз'їдають душу зсередини"

Садег Хедаят "Buf-e kur"


Ой, мила матуся,
Зараз поплачуся,
Вiд cльоз мружуся,
Николи не дiнуся,
Не знаю де кинуся,
Зi cумом захлинуся..
Чим нинi забудуся,
Коли я прокинуся:
Яким я опинуся...