Сьогоднi день скорботи i жалю...

Виктория Гребенюк Роженкова
Сьогодні день скорботи і жалю,
І надто суму в серці забагато...
Мій братику,я так тебе люблю!..
Завжди тебе я буду пам'ятати.
16 01 2021 р
Вікторія Г(Р)
Пам'яті брата Віталія...