Депутати, як тузи!

Ольга Красношлык
Депутати, як тузи,
Над народом піднімаються,
«Пухнуть» в ширину вони,
Правлять нами, насміхаються.
Впхали людей у ярмо
Та все нами поганяють,
Зігнули народ у три погибелі
Та все пояси нам затягують.
На порозі Новій рік!
Рік півня будемо вітати,
Що було сто літ назад,
Під його кукурікання,
Прийдеться згадати.
Живем у вільній Україні,
Вільній від усього: комуністів
І грошей, від роботи й навчання,
Лікування й ковбаси,
Від молока та шоколаду.
Вільно дихається нам,
Аж животи позападали,
Прийдеться скоро, як півням,
Кричать: «Кукуріку!»
Від «голодухи по утрам».